Holiday Vibes with Belher x Anna Roman Brand ❤

Hello again! Suntem încântate să vă prezentăm prima colaborare dintre Belher x Anna Roman Brand

În această primă colecție, caracterizată de un rafinament aparte, vei face cunoștință cu extensii de păr naturale și peruci de calitate în nuanțe care te vor cuceri din prima, concepute special pentru femeile delicate, încrezătoare și puternice. Ești una dintre ele?

Noua noastră colecție de peruci și extensii vine în ajutorul tău pentru completarea unui look potrivit oricărui eveniment special din viața ta și totodată îți oferă și un aer de naturalețe. Indiferent de eveniment, varietatea produselor Belher va fi asul tău din mânecă, iar hairstyle-ul tău va fi întotdeauna on point.


Hai să descoperim colecția nouă de produse Belher potrivită pentru vară. 🥰 Ești pregătită? 😍



Peruca AGNES Șaten Natural

Peruca AGNES Șaten Natural, este o perucă de tip Front Lace, din par sintetic termorezistent, lung (60 cm), care creează iluzia plantației naturale a părului, în partea frontală, datorită dantelei foarte subțiri de care este atașat manual fiecare fir de păr. Dantela este special concepută pentru a se adapta majorității tipurilor de ten, devenind aproape invizibilă. Rezultatul este un păr incredibil de natural. Perucile Front Lace sunt mai populare ca niciodată. Până nu demult, aceste peruci erau foarte scumpe și se produceau doar pentru Hollywood, iar acum sunt mult mai accesibile și foarte apreciate pentru aspectul natural pe care îl oferă.Tehnologia Front Lace permite prinderea părului în coadă fără a fi sesizabilă purtarea unei peruci.

Urmărește acest videoclip 👉 https://www.youtube.com/watch?v=ZYEz_d2ZHIQ 🌟 pentru a vedea cât de ușor se montează perucile #Belher.



Tresă Clip-On Vip Șaten Închis

Tresa de păr Clip-On VIP, este cu siguranță, cea mai bună metodă, simplă, sigură și practică de a adăuga triplu volum și lungime părului în orice vacanță vei merge fără prea mult efort. Se fixează cu ajutorul a 5 micro-clipsuri. Datorită densității de păr pe care o conține această tresă clip-on, te vei bucura de triplu volum cu minim de efort. Se poate nuanța, vopsi sau coafa. Calitatea acestei trese de păr este foarte înaltă, astfel încât după spălare va avea un aspect sănătos și mătăsos.



Peruca CELINE Ombre Blond Deschis

Peruca CELINE Ombre, într-o nuanță plăcută de blond deschis, perfectă pentru femeile romantice și diafane. Aceasta are un aspect natural, iar la atingere se simte precum părul natural. Ceea ce ne încântă cel mai mult este fapul că oferă un look impecabil întreaga zi, datorită fibrei pre-coafate din care este confecționată. Fibra specială se poate coafa la maxim 180°C. Partea din față a perucii este din dantelă, firele de păr sunt cusute manual și imită plantația naturală a părului, iar spatele și lateralele sunt realizate din trese deschise pentru o foarte bună circulare a aerului, permițând scalpului să respire.

Cum? Te-a cucerit? Intră chiar acum pe www.belher.ro, o găsești într-o multitudine de nuanțe perfecte pentru tine! Trust us! ⭐



Extensii Clip-On Vip Șaten Natural

Acest tip de extensii Clip-On VIP de păr 100% Natural, este unul dintre cele mai populare, deoarece nu este necesară aplicarea lor de către o persoană specializată. Sunt dotate cu micro-clipsuri prevăzute cu câte o bandă de silicon pentru a mări aderența. Foarte discrete, acestea nu se vor vedea și nu vă vor incomoda, iar partea cea mai frumoasă este că se pot coafa, vopsi sau nuanța. Ce părere ai? Sunt perfect pentru tine! Urmărește  👉 TUTORIALUL nostru VIDEO 💛 pentru a vedea cât de ușor se aplică extensiile clip-on (video orientativ, având ca exemplu extensiile din gama Deluxe).

Foloseste aceste extensii pentru a adăuga triplu volum părului tău! 😍



Peruca MASHA Roscat și Peruca SABRINA Blond Cenușiu

În orice vacanță vei alege să mergi, neapărat trebuie să iei cu tine aceste două peruci #Belher care îți oferă un look aparte, iar în același timp îți pune la dispoziție un nivel ridicat de confort. Ambele peruci îți oferă un look natural și minunat întreaga zi, datorită fibrei pre-coafate din care sunt confecționate și se poate coafa la maxim 180°C. Partea de calotă a perucii este clasică, iar spatele și lateralele sunt realizate din trese deschise pentru o foarte bună circulare a aerului, permițând scalpului să respire.



Peruca DEEA Ombre Blond și Peruca ATENA Ombre Blond

Descoperă două dintre cele mai frumoase peruci #Belher, ambele realizate în nuanțe calde de blond, pe care le poți asorta la orice ținută de vacanță. Ambele sunt realizate din fibră sintetică specială pre-coafată, care se poate coafa la maxim 180°C, cu ajutorul căreia vei avea un look impecabil întreaga zi.

Ambele imită extrem de bine părul natural, iar la atingere sunt precum păru natural. Sună minunat? Nu-i așa?


Be a #BelherGirl! 💖

Similar Posts