Ponytails au salvat părul Arianei Grande 😍 Descoperă cozile de păr Belher ✨


Te-ai întrebat vreodată de ce Ariana Grande este văzută deseori cu celebra coadă de cal? Ei bine, potrivit declarațiilor ei, aceasta a fost nevoită să apeleze la cozile de cal cât mai voluminoase pentru că părul ei era foarte deteriorat, din cauza decolorărilor dese din perioada în care o interpreta pe Cat Valentine în serialul difuzat de Nickleodeon.

“A trebuit să-mi decolorez părul şi să-l vopsesc la fiecare două săptămâni, vreme de patru ani. După cum puteţi realiza, părul meu este complet distrus”, a declarat Ariana Grande.

La început, artista a apelat la această coafură pentru a-şi ascunde părul degratat, însă acum o foloseşte pentru a transmite un mesaj, susţine hairstilistul ei.

După mult timp în care a apărut numai cu părul prins, Ariana s-a fotografiat cu el liber și a pus fotografia pe Instagram. Putem observa cu ochiul liber cât de sănătos, lung și foarte des este părul ei, acest lucru datorându-se faptului că a folosit cozile de păr și a renunțat să îl mai coloreze sau coafeze.

În trecut, a declarat că iubește cum îi stă cu părul prins în coadă și consideră că nu se va plictisi niciodată de coafura care a devenit semnătura ei.

Dacă îți dorești ca părul tău să fie lung și des, dar în același timp visezi să ai un look impecabil fără să îl colorezi, îți sugerăm să alegi cozile de păr Belher. Într-un timp foarte scurt poți avea un look de Hollywood precum al Arianei Grande, iar în același timp părul tău nu va suferi modificări care îl pot degrada. Fix your #belherponytail and start again!

Intră pe 👉 belher.ro 🌐 și alege-ți coada preferata! Te va ajuta să obții o coafură stylish în doar câteva secunde.


Cum se atașează o COADĂ BELHER 💛


PASUL 1 : Iți prinzi părul într-o coadă;

PASUL 2 : Fixezi pieptănașul din interior deasupra elasticului din părul tău;

PASUL 3 : Răsucești panglicile de jur împrejurul cozii.

PASUL 4 : Cuprinzi o suviță din coadă și o răsucești peste panglici de jur împrejurul cozii.

REZULTATUL : Obții un păr bogat și lung în doar câteva secunde.


Ce spui, ți-ar plăcea să apelezi și tu la cozile de păr #Belher? 😍



Cozile de păr Belher se împart în două categorii:


COZI DIN PĂR 100% NATURAL Remy de calitate superioară, care te vor ajuta să obții un look deosebit și elegant foarte rapid, atât de rapid, încât te vei întreba cum de nu ai descoperit pănă acum produsele Belher.

Le găsești în magazinul online👉 belher.ro 🌐 într-o varietate largă de culori, dimensiuni și modele, fie Pony Tail, cu Clește sau Retro, iar partea cea mai frumoasă este că vei primi certificat de autenticitate și calitate.

Nu-i așa că deja ai pus ochii pe câteva cozi? 😁



COZI DIN FIBRĂ SINTETICĂ termorezistentă, care imită foarte bine părul natural. Se montează foarte ușor și le găsesti cu păr drept, ondulat, creț sau împletit într-o varietate largă de culori.

Poți comanda cozile tale preferate pe 👉 belher.ro 🌐 sau le poți alege din magazinele fizice BELHER.

Ce mai aștepți? Acum poți avea coada lungă la care visezi dintotdeauna! 😍


@belher.ro

@geani.olaru a ales să poarte Coada BELHER Fibră Sintetică de 55 cm în nuanța Șaten Deschis. 😍 You look amazing! ✨ Utilizează și tu codul VACANTA15 și bucură-te de 15% reducere pe www.belher.ro. 🛍 #belhergirls #belher #belherextensions #hair #hairstyle #hairtok #ponytail #ponytailtutorial #extensions #beauty #5pasidebine #misiuneatiktok #fy #fyp #foryou #viralvideo

♬ sunet original – belher.ro

@belher.ro

Nu ai vrea și tu să obții un look inedit în doar câteva secunde? 🤩 @andraghineaa a ales să poarte Coada VIP Șaten cu Șuvițe din păr natural, iar rezultatul este unul AMAZING! 💝 #belher #belherextensions #belhergirls #ponytail #hair #hairlover #hairtok #5pasidebine #misiuneatiktok #fy #fyp #foryou #viralvideo #tiktokviral

♬ sunet original – belher.ro

Descoperă mai multe VIDEO-uri cu COZILE BELHER pe 👉 TIK TOK 🎥


Similar Posts