Bridal Beauty

Sfaturi şi trucuri pentru un machiaj şi o coafură impecabilă în ziua nunţii tale!

În ziua nunții este normal că vrei să arăți și să te simți cea mai frumoasă. Coafura și machiajul sunt o parte esențială a aspectului tău general, iar alegerea potrivită poate fi copleșitoare. Specialiştii Belher îţi dau mai jos câteva sfaturi pentru a te ajuta să creezi look-ul de mireasă perfect.

Tipuri de coafuri de mireasă:

  • Coc

Un coc este o coafură clasică și elegantă de mireasă, care este perfectă pentru a prezenta o rochie fără spate sau cu decolteu înalt. Există multe variante de cocuri, inclusiv stiluri elegante, moderne și romantice.

  • Coadă Stylish

Această coafură este ideală pentru miresele care doresc să-și scoată în evidență lungimea și textura părului sau pentru acele mirese extrem de energice. Coada stylish este foarte versatilă şi merge bine cu orice tip de rochie. Dacă părul tău nu este suficient de lung sau de des poţi opta să iţi cumperi o coadă din păr natural.

  • Bucle sau valuri lejere

Coafura tip bucle sau valuri lejere este una extrem de populară printre miresele care doresc un aspect relaxat şi fără efort. Aceasta funcţionează foarte bine la un păr lung şi des şi adaugă o notă de romantism aspectului general. Poţi adăuga extensii de păr, astfel părul tău va arăta bogat şi frumos.

  • Împletituri

Împletiturile sunt o modalitate excelentă de a adăuga textură şi profunzime părului tău. Ele pot fi încorporate în multe coafuri şi sunt o opţiune excelentă pentru miresele care îşi doresc o tematică de nuntă boemă sau rustică.

Sfaturi pentru alegerea potrivită a coafurii de mireasă:

  • Ia în considerare rochia

Părul ar trebui să completeze rochia de mireasă. De exemplu, dacă ai un decolteu înalt sau detalii complicate pe spatele rochiei, un coc este alegerea perfectă.

  • Gândește-te la forma feței tale

Forma feței este, de asemenea, un factor esențial atunci când îți alegi coafura de mireasă. Dacă ai de exemplu o față în formă de inimă, bluclele lejere sau o coada stylish sunt foarte potrivite.

  • Nu uita de accesorii

Accesoriile precum coroniţele, agrafele și florile pot adăuga o notă de eleganță și personalitate coafurii de mireasă. Alege accesorii care completează rochia și stilul tău personal.

  • Ia în considerare tipul tău de păr

Tipul tău de păr este un factor important atunci când îți alegi coafura de mireasă. Dacă ai părul fin sau drept, fără volum, îţi recomandăm să foloseşti extensii de păr pentru a avea o coafură perfectă de revistă.

Machiajul din ziua nunții ar trebui să vă sporească frumusețea naturală și să îţi completeze aspectul pe care îl doreşti. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să obții aspectul perfect:

  • Păstrează machiajul cât mai natural
  • Alege culoarea potrivită de ruj
  • Machiajul trebuie să fie rezistent la apă
  • Evidențiază-ţi pomeții, defineşte-ţi sprâncenele și adaugă o notă de strălucire

Între 5-7 Mai ne găseşti la Târgul Miresei unde te aşteptăm cu multe surprize, reduceri şi voie bună!

Mai multe detalii gaseşti în link-ul de mai jos.

Similar Posts