Extensiile de par natural rusesc, cea mai buna alegere pentru o coafura de calitate! 

Ce face ca extensiile de par indian, european si rusesc sa fie diferite unele de altele? Și de ce conteaza? Ei bine, pentru ca aceasta ar putea face diferenta intre parul perfect aranjat al viselor tale si un par incalcit si mat de cosmar. 

Dar inainte de a-ti prezenta informatii despre originile parului folosit, la nivel mondial, pentru extensii si peruci, permite-mi sa iti dau cateva informatii de fond… Ai auzit ca parul Remy este “cel mai bun”? Afla de ce aceasta este doar jumatate din poveste si de ce s-ar putea sa platesti prea mult pentru parul ieftin…

Constituie eticheta „Remy” o garantie?

Vei vedea cuvantul Remy aparand de multe ori cand te uiti la extensiile de par. Nu are nimic de-a face cu provenienta parului, ci inseamna doar ca toate firele de par sunt in aceeasi directie – de la radacina la varf. Deci, este un par bun? Da si nu, raspund specialistii Belher. Lasa-ma sa iti explic. Daca vezi parul descris ca fiind dublu tras, Remy, Virgin, par rusesc, stii exact ce primesti (in teorie). Dar, prin faptul ca un magazin descrie parul doar ca fiind “Remy”, vanzatorul este in mod deliberat vag – nu vrea ca tu sa stii exact ce este acest par. De ce se intampla acest lucru? Fie pentru ca nu l-ai cumpara daca ai sti, fie pentru ca nu ar putea cere atat de mult. Nu ma intelege gresit – tot parul bun este Remy, dar nu tot parul Remy este bun, pentru ca si acesta este de mai multe tipuri.

Parul Remy este un par natural provenind de la un singur donator, selectat pentru a pastra cuticulele intacte. Daca nu se acorda atentie popzitionarii cuticulelor firului de par, acesta va fi greu de purtat deoarece se va incurca si va avea un aspect inestetic. Parul Remy brut este cel mai de baza – taiat de la un donator, nu este spalat sau sortat in vreun fel. Parul Remy simplu tras este spalat si are firele de par cele mai scurte indepartate sau “trase” din coada de cal sau din mesa respectiva – este mai usor de lucrat. Parul Remy dublu tras (dublu volum) este supus unui proces care necesita multa munca, in care tot parul spalat este tras de varfuri si taiat pentru a indeparta varfurile despicate sau moarte. Acest lucru imbunatateste starea si aspectul parului, este mai stralucitor si mai puternic. Parul este apoi tras pentru a doua oara pentru a-l sorta in lungimi cu diferente de maxim de 5 cm. Pachetele de 18″ vor contine doar par cu lungime intre 43 si 48 cm, cele de 16″ vor contine doar par de 135 si 40 cm, nimic mai scurt. Ce inseamna acest lucru? Toata aceasta munca face ca parul dublu tras sa fie mai plin, mai puternic si mai luxos. In extensii, mese sau peruci va dura mai mult decat parul simplu tras si va arata si mai bine.

Par indian, european si rusesc – care este diferenta?

De aceea, fie ca sunteti in cautarea unor produse din par indian, par european sau rusesc, asigurati-va ca acestea au eticheta Remy si ca cel dublu tras reprezinta calitatea maxima. 

Acum ca v-am dat aceasta informatie, sa trecem mai departe.

Extensii de par asiatic (chinezesti)

Parul asiatic nu se potriveste prea bine pentru piata locala. Este foarte aspru, drept ca un pai si este disponibil doar in nuante de negru. Pentru a-l face sa semene mai mult cu parul nostru, este procesat agresiv. Cuticula este indepartata intr-o baie de acid. Procedeul face ca acest tip de par non-Remy sa fie mai usor de folosit pentru confectionarea extensiilor, deoarece firele de par nu mai trebuie aranjate radacina la radacina si varf la varf – ceea ce il face mai ieftin, insa cu o calitate a firului de par scazuta. Cand este decolorat, operatia nu implica un procedeu “usor si bland”, ci mai degraba unul “puternic si brutal”! Este copt apoi in cuptoare pentru a-l face drept, ondulat sau cret. 

Extensii de par peruvian/brazilian/malaysian/etc

In ciuda denumirii, acest par nu provine – de cele mai multe ori – din Peru, Brazilia sau Malaezia, ci este tot par asiatic. Redenumirea parului asiatic este ceva obisnuit. Fabricile de par din China fac acest lucru pentru a obtine mai multe vanzari. Parul chinezesc sau asiatic are o reputatie groaznica, deci prin etichetarea lui ca fiind dintr-o alta tara va putea fi vandut mai usor unor magazine, saloane si consumatori necinstiti, nestiutori sau neexperimentati.  De aceea, denumirea ascunde doar o modalitate de a comercializa par de mai slaba calitate sub un nume diferit. Dand parului lor nume noi – malaysian, brazilian, peruvian etc., fabricile chinezesti creeaza noi piete pentru produse de proasta calitate.

Extensii de par indian

Parul indian este caucazian, deci este mult mai fin decat parul asiatic. Din acest motiv, nu trebuie sa fie prelucrat la fel de agresiv ca parul asiatic. Se aseamana ca structura a firului de par cu cel european. Este un par sanatos si rezistent in timp, disponibil in mod natural drept/ondulat/curbat, in nuante de negru si maro inchis. Din cauza practicilor traditionale de tunsoare care au loc in templele hinduse, exista o cantitate uriasa de par indian disponibil. Daca reusiti sa puneti mana pe par indian autentic, acesta este in general de buna calitate. Problema este ca majoritatea parului indian este exportat in China, unde este amestecat cu par asiatic mai ieftin si deteriorat prin prelucrare agresiva.

Extensii de par europene

Parul virgin european este frumos – daca il puteti gasi. Are multe dintre aceleasi caracteristici ca si parul virgin rusesc, dar este putin mai fin. De ce este atat de greu de gasit? Pentru ca femeile spaniole/franceze/britanice/italiene/etc. nu stau la coada pentru a-si vinde parul. Cea mai mare parte a parului european este disponibil doar in lungimi scurte, fiind colectat de la saloane de coafura si folosit pentru a face peruci si mese.

Extensii de par rusesc

Și aici ajungem la adevarata calitate! Parul rusesc este unul dintre cele mai cautate din lume atunci cand vine vorba de extensii de par. Credem cu adevarat ca parul rusesc nu seamana cu niciun altul. Luxos si rezistent, cu textura moale si stralucire, este parul perfect pentru a face extensii de par de lunga durata  (minim trei ani!) si cu aspect natural. Exista o serie de motive pentru care extensiile de par rusesc sunt considerate cele mai bune, insa, principalul factor care sta la baza acestui lucru este dieta. 

Dieta traditionala rusa este foarte saraca in sare si grasimi. De asemenea, este extrem de bogata in nutrienti datorita abundentei de fructe si legume proaspete. Aceasta combinatie inseamna ca parul rusesc este foarte sanatos. Prea multa sare in alimentatie poate provoca o acumulare de sodiu in jurul foliculilor de par, impiedicand nutrientii sa ajunga la firele de par, ceea ce duce la caderea parului. Prin urmare, o dieta saraca in sare, cum este cea ruseasca, permite nutrientilor sa ajunga la par, rezultand beneficii notabile, cum ar fi un aspect lucios si sanatos, luxuriant si, in acelasi timp, rezistent. 

Parul rusesc este, de asemenea, foarte usor, in ciuda rezistentei sale. Acest lucru inseamna ca se misca la fel ca parul natural si pune mai putina presiune asupra scalpului. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care extensiile de par rusesc arata atat de uimitor. Parul rusesc are toata cuticula intacta, varfurile pline, nu este supus proceselor de decolorare, nu este “tratat” si este manipulat cu grija. Este vopsit folosind cele mai blande metode. Parul rusesc virgin provine de la un singur donator. Nu este procesat chimic, este moale, puternic si este cel mai bun par din lume. Dezavantajul? Este scump. 

Parul rusesc este, de asemenea, similar cu parul nostru in ceea ce priveste textura si este disponibil intr-o gama larga de optiuni de culoare, inclusiv blond, brunet si roscat. Acest lucru inseamna ca este mult mai usor sa asortezi culoarea extensiilor cu cea a parului tau natural pentru a asigura o imbinare perfecta. Mai inseamna, de asemenea, ca parul nu trebuie sa fie tratat chimic inainte de montare si se va comporta la fel ca parul tau, chiar si dupa spalare si uscare. 

Lipsa tratamentelor chimice inainte de montare inseamna ca parul rusesc tinde sa fie mai putin deteriorat decat parul asiatic. Calitatea superioara a extensiilor de par rusesc inseamna ca toti clientii se pot astepta sa le poarte luni de zile, spre deosebire de perioadele reduse de timp semnalate in cazul parului chinezesc. Aceasta este cu adevarat o investitie care merita, multe dintre clientele noastre purtand aceleasi extensii o perioada indelungata, daca se efectueaza o intretinere adecvata.

Beneficiile extensiilor din par rusesc

Cand vine vorba de extensii de par, calitatea este totul – oricine isi doreste extensii care sa arate natural, sa se imbine perfect cu propriul par si sa fie facute sa dureze. De aceea, extensiile de par rusesti sunt considerate a fi cele mai bune extensii de par de calitate de pe piata actuala.

Ceea ce diferentiaza extensiile de par rusesti de alte tipuri de extensii de par este calitatea lor superioara. Parul rusesc este cunoscut pentru moliciunea, aspectul matasos si stralucirea sa naturala, ceea ce il face sa se potriveasca perfect cu majoritatea tipurilor de par. Spre deosebire de alte tipuri de extensii de par, care pot parea false sau sintetice, extensiile de par rusesc se imbina perfect cu propriul par, facand practic imposibil de spus unde se termina parul tau natural si unde incep extensiile. Dar ce face ca extensiile de par rusesti sa fie atat de speciale? Iata cateva dintre caracteristicile cheie care le scot in evidenta:

  • Calitate superioara: parul rusesc este considerat a fi parul de cea mai buna calitate disponibil pe piata in prezent. Acesta este colectat de la donatori sanatosi, care sunt atent selectati pe baza texturii si culorii parului lor. Parul este apoi prelucrat cu atentie pentru a-si pastra stralucirea si textura naturala.
  • Aspect natural: deoarece extensiile de par rusesc sunt realizate din par uman adevarat, acestea arata si se simt la fel ca parul tau natural. Extensiile sunt personalizate pentru a se potrivi culorii, texturii si lungimii parului tau, asigurandu-se ca se imbina perfect cu propriul par pentru un finisaj cu aspect natural.
  • De lunga durata: extensiile de par rusesc sunt facute sa dureze. Deoarece parul este de o calitate atat de inalta, poate rezista la uzura zilnica, precum si la coafarea cu instrumente termice. Cu o ingrijire adecvata, extensiile de par rusesc pot dura pana la cativa ani, ceea ce le face o investitie care merita pentru oricine cauta extensii de par de lunga durata.
  • Versatilitate: extensiile de par rusesc pot fi aranjate la fel ca si parul tau natural. Le poti ondula, le poti indrepta sau le poti purta intr-o coafura – posibilitatile sunt infinite. Cu extensiile de par rusesti, poti obtine orice coafura doresti, fara sa iti deteriorezi parul natural.

Extensii tape on de par rusesc, cea mai buna alegere!

Extensiile de par tape on (cu banda adeziva) sunt o modalitate excelenta de a adauga lungime, volum sau ambele la parul tau natural. Acestea au devenit foarte populare datorita usurintei cu care se instaleaza si longevitatii instalarii. Extensiile tape on sunt realizate cu banda adeziva care a fost aplicata pe ambele fete, astfel incat banda adera atat la parul tau natural, cat si la extensie. Metoda este una este semipermanenta si coafurile realizate cu aceste extensii pot dura, de obicei, pana la opt saptamani cu o ingrijire adecvata.

Extensii tape on de par rusesc sunt insa si mai rezistente!  Aplicate de un profesionist, acestea pot dura 6-12 luni, in functie de modul in care le ingrijesti. Motivul? Spre deosebire de alte extensii de par, acestea nu au nicio componenta de ulei sau silicon si sunt 100% realizate din par uman. Extensiile de par tratat chimic au, de obicei, uleiuri naturale sau un strat de silicon care protejeaza parul de daunele provocate de soare. Cu toate acestea, siliconul si uleiurile se spala in timp, ceea ce, la randul sau, afecteaza calitatea extensiilor de par. Extensiile cu banda adeziva de par rusesc nu au nevoie de aceste substante chimice. Ele sunt in mod natural fine si moi si pot rezista efectelor nocive ale razelor UV de la soare.

Extensiile din par rusesc cu banda adeziva iti permit sa creezi o gama larga de optiuni de styling care se vor potrivi cel mai bine preferintelor si stilului tau de viata. Spre deosebire de parul tratat chimic, aceste extensii de par sunt rezistente, usor de colorat si de coafat in functie de nevoile tale variate. Ceea ce este grozav la extensiile de  par natural rusesc tape on este faptul ca sunt disponibile intr-o varietate de lungimi, texturi, greutati si culori. Acest lucru iti ofera o multime de optiuni de styling si de modalitati de a-ti schimba frecvent coafura. 

ATENTIE! Deoarece aceasta tehnica de coafura face parte din familia extensiilor de par profesionale, este important sa gasiti un stilist calificat care are experienta cu extensiile de par natural rusesc cu banda adeziva. Procesul de instalare este destul de simplu, dar este important sa te asiguri ca banda este aplicata corect, astfel incat extensiile sa ramana la locul lor si sa arate natural. Odata ce extensiile de par sunt instalate, va trebui sa ai grija de ele pentru a te asigura ca dureaza cat mai mult timp. Asigura-te ca folosesti sampon si balsam delicat, evita sa utilizezi instrumente de styling cu caldura si leaga-ti parul inainte de culcare.

In concluzie, extensiile de par rusesti sunt cele mai bune extensii si ofera cea mai buna calitate de par disponibil pe piata in prezent. Cu calitatea lor superioara, aspectul lor natural, durabilitatea si versatilitatea lor, acestea reprezinta o investitie care merita pentru oricine cauta extensii de par frumoase si cu aspect natural. Asadar, daca te gandesti sa folosesti extensii de par, asigura-te ca alegi extensiile de par rusesti pentru cea mai buna calitate si frumusete.

Similar Posts