5 idei de cadouri perfecte pentru orice femeie

A mai trecut un an și ce mai an! Acum a venit momentul să te răsfeți puțin și să faci ceva pentru tine și pentru părul tău! Pentru noi, femeile, părul lung și bogat este un scop personal puternic. Este însă greu de atins, iar uneori rămâne, poate, doar o dorință. Așadar, am venit cu mai multe propuneri și idei, dacă schimbările de look fac parte din lista ta de cadouri!

Idei de cadouri de la Belher

Breton
Bretonul cu calotă din păr natural este o idee fantastică datorită versatilității produsului și a look-ului super natural pe care îl conferă. De asemenea, nu presupune nici o îngrijire specială. Atunci când îți dorești un breton, îl atașezi foarte ușor și simplu, oricând îți dorești și îl dai jos la fel de ușor. Arată pur și simplu perfect, își menține forma foarte ușor și în câteva minute ai un look nou și interesant. Îl poți purta și când ai părul prins în coadă, în coc sau lăsat desprins.

De ce merită să alegi bretonul cu calotă:

  1. Se atașează ușor, pe bază de clipsuri, se fixează mai bine și datorită clamelor de prindere. În plus, este foarte comod să îl porți, iar acesta nu trădează faptul că este un breton.
  2. Bretonul se întrepătrunde perfect cu părul tău, acesta având șuvițe laterale mai lungi pentru a oferi un aspect cât mai natural.
  3. Ai zeci de variante de culoare în magazinele noastre fizice și online. Oferim consiliere, chiar dacă vei achiziționa produse online sau direct în magazinul fizic. Ai parte de tot suportul pentru că ceea ce îți dorești să fie în nuanța potrivită ție.

Profită acum!

Coada

Cozile de păr sunt ideale pentru femeile practice, mereu active. Asta pentru că o coadă de păr are un sistem de prindere ușor. În timp util este obținută o coafură chic, potrivită oricând și versatilă. Chiar și acum în perioada de iarnă când umiditatea crescută este un inamic al părului finisat, coada de păr este un mod simplu de a obține o coafură rapidă, dar în același timp stilată.

 

 Profită acum!

Peruci

O perucă este ideală și este perfectă pentru evenimente importante precum petrecerea de Crăciun și Revelion, dar și pentru purtarea de zi cu zi. Iar perucile Belher sunt recomandat de multe vedete autohtone! Ce poate fi mai potrivit decât un look de vedetă de sărbători?

Când spui peruci, probabil te gândești doar la o schimbare de look și la lungimea părului. Indiferent de stilul tău, venim cu o varietate de modele de peruci întocmai pentru a satisface toate cerințele și gusturile!

Profită acum!

Extensii de păr

Dacă ești o femeie dornică de schimbări de look sau îți dorești să ai un păr lung, drept și lucios,  îți oferim o altă idee: extensiile de păr. Trebuie să știi că acestea sunt din păr natural, uman, remy, de cea mai înaltă calitate. Iar odată aplicate în saloanele noastre, extensiile de păr Belher vor arăta foarte natural și se vor îmbina perfect cu părul tău!

Așadar, extensiile LA Weaves sau cu nod brazilian, extensiile cusute, cu micro-ring sau nano-ring sunt câteva opțiuni perfecte dacă îți dorești extensii de păr care rezistă mai mult timp în păr fără alte intervenții.

Din rațiuni practice poți alege un set de extensii Clip-On, ce se aplică în mai puțin de 2 minute și se fixează cu ajutorul unor micro-clipsuri. Îți recomandăm să ne vizitezi într-unul din Belher Beauty Bar-urile noastre pentru a te consulta cu specialiștii noștri despre ce tip de extensii de păr ți se potrivește în funcție de tipul tău de păr, culoarea acestuia, lungimea dorită și alte detalii. De asemenea, te poți programa online pentru consiliere video.

Profită acum!

Aparate de coafat

Atunci când ai un păr bogat și lung poți experimenta coafuri de orice fel. Oferă-ți această ocazie dacă ești pasionată de schimbări de look. Avem o gamă variată pentru plăci de îndreptat și creponat, ondulatoare de diferite dimensiuni și plăci pentru onduleuri perfecte în funcție de preferințele tale.

Profită acum!

Fie că este vorba despre creșterea lungimii părului prin extensii calitative sau o transformare completă de look cu perucile super populare chiar și în rândul vedetelor, în magazinul nostru o să găsești rezolvarea tuturor problemelor tale legate de păr.

Părul nostru, al femeilor, este o bijuterie neprețuită, așa că este necesar ca aspectul acestuia să fie unul ireproșabil în orice context. Petrecerile de Crăciun se remarcă prin strălucire, varietate de culori ce sunt menite să aducă o doză de optimism. Tot această sărbătoare este definită de cadouri.


Te invităm în magazinele noastre fizice pentru a descoperi și a proba toate produsele noastre. De asemenea, te așteptăm în  Belher Beauty Bar pentru a te pregăti de sărbători! Vizitează-ne fie în Băneasa Shopping City la etajul 1, fi pe Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, București.

Happy shopping!

[insta-gallery id=”2″]

Similar Posts