8 idei de cadouri perfecte pentru 8 martie

Ziua Internațională a Femeii se sărbătorește pe 8 martie și este ocazia perfectă pentru a ne arăta aprecierea față de femeile speciale din viața noastră. Evident, în această zi nu avem cum să nu ne gândim în mod special la mamele, iubitele și surorile noastre, care merită toată atenția din lume!
Dacă și tu vrei să oferi un dar special persoanei cele mai dragi din viața ta, iată 8 idei de cadouri perfecte pentru 8 martie:

Coc din păr


Cocul din păr este un accesoriu potrivit pentru orice femeie care își dorește o metodă rapidă și fără efort pentru a obține un aspect de păr frumos coafat. Cocurile Belher vin prearanjate, în mai multe nuanțe și se aplică în mai puțin de 5 minute. Sunt un cadou pe care orice femeie l-ar aprecia!

Ondulator de păr


Oricărei femei îi place să fie complimentată pentru aspectul ei. O variantă de hairstyling potrivită tuturor vârstelor sunt buclele lejere. Oferă o eleganță aparte și un aer sofisticat care sigur va atrage laudele celor din jur. Un ondulator de păr Belher este o alegere bună pentru a oferi femeii dragi ție acel look de salon, direct la ea acasă.

Accesorii pentru păr
Se spune că o femeie nu poate avea niciodată destule haine, pantofi și accesorii. Dacă vrei să aduci garantat zâmbetul pe fața unei femei speciale din viața ta, cu un accesoriu pentru păr nu poți da greș. Alege-l pe cel care crezi că se potrivește cel mai bine pentru mama, iubita, sora sau prietena ta, din colecția de accesorii pentru păr Belher!

Extensii din păr natural
Crede-ne, orice femeie își dorește un păr lung, bogat și plin de volum, iar extensiile din păr natural sunt un cadou pe care cu siguranță îl va aprecia. O poți surprinde cu acest cadou și poți cere sfatul consultanților Belher. Împreună puteți alege gama și nuanța potrivită pentru persoana căreia vrei să îi faci ziua mai frumoasă de 8 martie.

Un moment de răsfăț la salon
Se știe deja că femeilor le place să fie răsfățate și iubesc vizitele la salon. În Belher Beauty Bar ai o diversitate de servicii dintre care poți alege și îți garantăm că facem toate eforturile pentru a oferi o experiență completă. Așadar, fie că îi faci cadou o un look cu totul nou sau un tratament special, cu siguranță acesta va fi un dar foarte apreciat.

O perucă într-o nuanță nouă

Din când în când, femeile au nevoie de o schimbare, iar o perucă este ideală dacă vrei o transformare fără să îți afecteze în vreun fel părul natural. Poți alege o perucă Belher din păr natural, fibră specială sau fibră sintetică în altă nuanță decât cea a prietenei tale și bucurați-vă amândoi de noul ei look!

Perie pentru îndreptat
Îndreptarea părului este poate cea mai la populară și ușoară metodă de hairstyling. Singura parte neplăcută este că uneori durează prea mult și ajungem doar să ne prindem părul doar într-un coc rebel înainte de a pleca de acasă. Peria Belher pentru îndreptat este o idee bună de cadou pentru femeile care caută o variantă mai eficientă și rapidă de a-și îndrepta părul și vor să salveze timp prețios pentru a obține coafura dorită.

Coadă din păr
În ultimii ani, cozile de păr au devenit din ce în ce mai populare. Alege o coadă Belher în nuanța potrivită femeii speciale din viața ta și te asigurăm că se va bucura din plin de acest cadou. Se aplică în mai puțin de 5 minute și oferă de fiecare dată un aer sofisticat, pe care orice doamnă și domnișoară în dorește.

Alege unul dintre cadourile recomandate mai sus și cu siguranță o vei face fericită! Mai mult, în perioada 1-15 martie avem 10% reducere la toate serviciile din Belher Beauty Bar, 10% reducere la extensiile aplicate în salon și un masaj capilar CADOU! Așa că dacă te-ai hotărât să o surprinzi cu o vizită la salon, acum este momentul potrivit!

[insta-gallery id=”2″]

Similar Posts