Afacerile-online-merg-perfect

Afacerile online merg perfect! Mai avem nevoie de magazine fizice?

Cand vine vorba de cumparaturi, consumatorii sunt din ce in ce mai obisnuiti sa comande produse online. Acum, cand livrarea este, de multe ori, posibila in aceeasi zi iar comoditatea cumparaturilor online este superioara, multi dintre comercianti analizeaza daca retailul in magazinele „fizice” inca isi mai serveste scopul propus.

Cu toate acestea, experientele de vanzare cu amanuntul care imbina atat locatiile fizice, cat si platformele online exista in multe industrii. Mai mult chiar, o serie de afaceri care s-au lansat, initial, doar in mediul online, au optat pentru deschiderea unor locatiile fizice de vanzare cu amanuntul, care le permit sa personalizeze experienta fiecarui client, aducand noi oportunitati de vanzare cu fiecare vizitator. 

Este adevarat ca achizitia de produse online poate fi foarte convenabila si mult mai buna decat sa alergi neobosit de la un magazin la altul. Insa, in cazul nostru, atunci cand esti in cautarea unei peruci noi, ar fi bine sa nu neglijezi cumparaturile in magazin – mai ales atunci cand esti „incepatoare” si iti achizitionezi prima peruca sau extensie de par. Cumpararea de peruci in magazin vs. online are multe argumente pro si contra, asa ca s-ar putea sa va intrebati: este mai bine sa o cumpar online sau intr-un magazin specializat? 

Peruci si extensii: doar online, sau si in magazine?

In online, exista atat de multe optiuni de peruci incat poate deveni coplesitor. Cumparaturile in magazin iti ofera acces la experti in peruci care te pot ajuta sa te ghidezi spre produsul potrivit. Iata cateva dintre beneficiile beneficiile majore ale comertului cu extensii, peruci, mese si accesorii pentru par din magazinele „fizice”:

Testarea produselor in persoana

Oferind clientelor sansa de a proba produsele, de a simti texturile si a testa culorile, acestea vor beneficia de experiente pe care cumparaturile online nu le permit. Nimic nu se compara cu a te indragosti de culoarea vibranta a unei peruci sau de senzatia unei extensii de par in mainile tale si, din pacate, cumparaturile online permit acest lucru doar dupa ce a fost facuta achizitia. Cumparaturile in persoana sunt o experienta pe care multi oameni o iubesc; navigarea online pur si simplu nu ofera aceleasi oportunitati de a te conecta cu adevarat la un articol inainte de a-l cumpara.

  • Cumpararea de peruci in magazin iti permite sa incerci mai multe peruci intr-o singura sedinta inainte de a te hotari la o peruca.
  • Expertii in peruci din magazin iti pot masura corect capul pentru a-ti oferi masurile corecte pentru peruca sau mesa pe care o vrei.
  • Expertii in peruci din magazin iti pot spune care este cea mai buna coafura pentru forma fetei tale.
  • Daca esti in cautarea unei peruci care are o culoare similara cu cea a parului tau natural, expertii in peruci din magazin te pot ajuta cu usurinta sa gasesti cea mai apropiata varianta.

Dialog usor

Desigur, mesajele online si agentii de chat pentru clienti sunt resurse excelente atunci cand faci cumparaturi online, dar clientele pot ocoli aceste procese greoaie si pot adresa intrebari angajatilor in timp ce se afla in magazin atunci cand viziteaza locatii fizice. Interactiunea fata in fata ofera o experienta de utilizare fara probleme, reduce frustrarea clientilor atunci cand un produs nu corespunde asteptarilor si ii ajuta pe acestia sa se simta sustinuti de magazinul in sine. 

Satisfactie instantanee

Oamenii vor sa intre intr-un magazin, sa gaseasca produsul pe care il cautau si sa plece acasa cu el imediat. A fi nevoit sa astepti cateva zile pentru o livrare poate fi frustrant si consumator de timp, asa ca multi clienti vor opta in schimb pentru o experienta in persoana.

Dezvoltarea relatiilor

Investitia in locatii fizice de vanzare cu amanuntul este o modalitate eficienta de construi relatii cu clientii. Angajatii care le ajuta pe cliente sa gaseasca o peruca pe care sa o poarte la un eveniment sau care ofera sfaturi privind alegerea unei extensii vor fi tinuti minte si, probabil, vor fi unul dintre motivele pentru care acestea revin la magazin. De asemenea, simplitatea cumparaturilor directe ofera un ragaz clientelor care au cautat un anumit produs sau care se chinuie sa se decida ce isi doresc. 

Vanzare mai usoara

Daca angajatii stiu ca un anumit produs de ingrijire functioneaza foarte bine cu un un anumit tip de extensie, ei vor anunta imediat clienta. La urma urmei, nu este obisnuit ca aceasta sa cunoasca acest tip de informatii. În cazul cumparaturilor online, nu exista oportunitatea de a recomanda produse suplimentare, complementare, ceea ce face ca asocierea de produse sa fie extrem de dificila. 

Cumparaturile de peruci in magazin vs. online au fiecare propriile avantaje si dezavantaje; trebuie doar sa gasesti solutia potrivita pentru tine. Daca iti cumperi prima peruca, va fi o experienta de cumparare mai buna pentru tine daca mergi la cumparaturi de peruci in magazine. Daca ai cumparat mai multe peruci si vrei sa incerci experienta de a cumpara peruci online, asigura-te doar ca faci cercetari cu privire la retailer inainte de a cumpara ceva. 

Descopera cele patru magazine Belher!

Atunci cand incerci sa iti dai seama ce tip de produs se potriveste cu pierderea parului sau cu nevoile tale de stil, cel mai important pas este o consultatie cu un profesionist. Multe magazine de peruci ofera consultatii care pot fi fie gratuite, fie contra cost. Un avantaj de a sta de vorba cu un expert in persoana este ca vei putea vedea o gama de produse expuse si vei avea posibilitatea unei probe practice, in care sa incerci produsele respective. 

Din fericire, in cazul Belher, unicul magazin fizic si online de extensii si peruci din par 100% natural Remy din Romania, consultatiile sunt disponibile atat in magazin, cat si online. În cele patru magazine fizice pe care le avem, doua in Bucuresti si cate unul in Cluj si Constanta, oferim consultatii gratuite, in cadrul carora unul dintre expertii nostri in par te va indruma catre stilul si culoarea perfecta, iti va raspunde la orice intrebari pe care le vei avea cu privire la montarea noului par si te va educa cu privire la ingrijirea si coafarea corespunzatoare. De asemenea, iti vom recomanda produse de ingrijire si accesorii indispensabile in timp ce iti faci cumparaturile, deoarece dorim sa obtii un aspect cat mai natural pentru parul tau, cat mai mult timp posibil.

In conceputul Belher, magazinele fizice sunt conectate cu activitatea de Beauty Bar, unde se ofera servicii de intretinere si aplicare a produselor comercializate: peruci si extensii din par 100% natural, cozi din fibra sintetica, impletituri din par, suvite glitter, bretoane atasabile, elastice din par, peruci VIP si nu numai, extensii cu cheratina, microring, nanoring, i-stick, tuns, vopsit, coafat. Astfel, in incinta magazinului, clientele pot solicita montarea perucilor si extensiilor, vopsire, coafare, tratamente cu Botox pentru par, dar si Olaplex. Mai mult chiar, toate magazinele Belher asigura servicii dedicate viitoarelor mirese si pachete personalizate in functie de nevoile tale: coafat, make-up, inchiriat extensii si accesorii de par statement. 

Si nu in ultimul rand, Belher pune la dispozitie, in incinta magazinelor, personal specializat, care iti intelege nevoile, vin in intampinarea ta si te ghideaza catre alegerea potrivita in functie de necesitati si preferinte. Alege Belher pentru o experienta de infrumusetare cu adevarat deosebita si profita de cunostintele si experienta noastra in domeniul extensiilor de par, perucilor si produselor profesionale de styling. Fie ca esti in Bucuresti, Constanta sau Cluj Napoca, Belher este prezent pentru a te ajuta sa te simti mai increzatoare si mai frumoasa ca niciodata!

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii: 

  • Pache Protopopescu, nr.6, Bucuresti – 0722.466.444

Amplasat in inima capitalei, acest spatiu elegant si bine amenajat este un paradis pentru iubitorii de infrumusetare. Aici, clientii pot explora gama variata de extensii de par, peruci si produse de styling, iar hairstylistii profesionisti din echipa sunt mereu pregatiti sa ofere sfaturi si sa raspunda la intrebari.

  • Baneasa Shopping City, Etj.1, Bucuresti – 0722.131.638

Baneasa Shopping Center gazduieste o alta locatie Belher, oferind un acces facil la produsele si serviciile de infrumusetare de calitate superioara. Aici, clientii pot consulta stilisti experimentati pentru a gasi extensiile sau perucile potrivite si pot alege dintr-o gama variata de accesorii pentru par.

  • Iulius Mall, parter, Cluj-Napoca – 0738.889.141

Iulius Mall din Cluj Napoca adaposteste cea de-a treia locatie Belher, aducand frumusetea la superlativ in inima Transilvaniei. Acest magazin ofera aceeasi gama variata de produse de infrumusetare de calitate premium, alaturi de servicii profesionale de styling. Este locul perfect pentru a explora cele mai recente tendinte in beauty si pentru a obtine un look nou si proaspat.

  • City Park Mall, parter, Constanta – 0727.724.740

City Park Mall Constanta este gazda celei de-a patra locatie Belher, unde clientii pot experimenta o adevarata experienta de cumparaturi exceptionala. Spatiul generos si luminos este perfect pentru a explora gama diversa de produse de beauty, iar hairstylistii din echipa sunt mereu pregatiti sa ofere sfaturi personalizate si consultanta

Similar Posts