reduceri-black-friday-2023

Black Friday, festivalul cumparaturilor cu reduceri importante, plus multe cadouri!

O sa incep prin a ma plange: de cele mai multe ori, produsele noastre preferate de frumusete pot fi rareori gasite la reducere! De aceea, atunci cand apar ofertele de Black Friday, ne putem permite un adevarat festival de cumparaturi, cu zeci de marci care ofera reduceri importante si coduri promotionale la toate produsele de top. Practic, daca exista un moment potrivit pentru a cumpara produse de infrumusetare, acela este Black Friday – fie ca ne facem provizii pentru noi insine, fie ca ne aprovizionam din timp cu atat de necesarele cadouri de sarbatori.

Inutil sa mai spun ca devin destul de confuza atunci cand ofertele de Black Friday incep sa-mi ajunga in inbox sau sa ma asalteze anunturile din magazine. De aceea, m-am gandit ca si tie ti-ar prinde bine un mic ghid al cumparaturilor pentru aceasta zi minunata a ofertelor! Inainte insa de a parcurge cele mai importante puncte ale ghidului, te avertizez ca primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incepi cu un mic fond de economii, un buget care sa-ti permita sa cumperi tot ce iti doresti!

De obicei, Black Friday este planificat pentru jumatatea lunii noiembrie. Dar unele marci vor incepe sa isi prezinte ofertele cu o saptamana inainte si le vor prelungi pana la sfarsitul lunii. Asadar, daca esti dornica de cumparaturi la preturi promotionale, este bine sa te informezi din timp, pentru a nu risca sa pierzi cele mai bune oferte. In cazul nostru, trebuie sa stii ca Belher, cu peste 10 de ani de experienta in domeniul industriei parului si in vanzarea de peruci si extensii impresionante, realizate la o calitate de top, a programat ofertele de Black Friday intre 24 si 30 noiembrie.

Ca de obicei, magazinele Belher – atat cele fizice cat si cel online – iti ofera cele mai bune optiuni pentru a-ti completa aspectul. Vei avea in curand ocazia sa cumperi cele mai calitative modele de peruci si extensii, accesorii de par, produse de ingrijire si aparate de coafat – de la branduri de renume mondial, la preturi reduse cu pana la 50% pentru o gama variata de produse, plus cadouri: voucher la fiecare comanda, la care se adauga Peria Gold (90 Lei) pentru comenzi de minim 399 Lei. Iata, mai jos, micul ghid pe care l-am promis, valabil atat pentru magazinul Belher, cat si pentru orice alt magazin cu oferte de Black Friday!

Pentru cumparatorii online:

  • Alcatuieste o lista cu produsele de care ai nevoie sau pe care ti-ar placea sa le cumperi.

Listele de acest fel sunt foarte bune pentru ca iti permit sa tii evidenta tuturor articolelor care te intereseaza. Poti chiar sa o impartasesti cu prietenele sau familia, pentru ca toti sa stie exact ce sa-ti cumpere cadou, la un pret avantajos!

  • Inscrie-te in programele de recompense. 

Programele de recompense sunt tentante pe tot parcursul anului, dar Black Friday este momentul in care aceste programe te avantajeaza cel mai mult! Unele dintre beneficiile inscrierii in programele de recompense, cum ar fi abonamentul pe care il propunem pentru newsletter, includ reduceri suplimentare – in acest caz un supliment de 10% la reducerile oferite de magazin! Înscrie-te din timp pentru a profita de ele.

  • Cere informatii.

Daca doresti informatii suplimentare privind produsele noastre si nu poti ajunge in magazin in prealabil, este bine sa ne dai un telefon sau sa trimiti un e-mail, astfel incat sa iti putem raspunde la orice nelamurire pe care o ai cu privire la produse.

  • Informeaza-te despre politicile magazinului.

Ofertele excelente te pot face sa iti doresti sa cumperi cam tot ce vezi. Cu toate acestea, este important sa cunosti politica magazinului din care cumperi. Citeste atenta informatiile oferite, pentru a te asigura ca intelegi totul, de la transport, retururi si schimburi la orice altceva care iti poate afecta achizitia.

  • Creeaza din timp un cont si adauga in prealabil articolele in cos.

Daca nu ai deja un cont online, este bine sa-l faci din timp, pentru a evita „aglomeratia” de pe serverul magazinului online din perioada reducerilor. Dupa ce ti-ai facut lista de dorinte si ti-ai dat seama exact ce articole te-ar interesa, adauga-le in cos! Acest lucru iti va economisi timp odata ce incepe vanzarea, deoarece tot ce va trebui sa faci este sa bifezi produsele pe care vrei sa le cumperi, in functie de reducerea de care vor beneficia si apoi sa le platesti.

  • Verifica optiunile de plata si de livrare.

Verificarea este usoara atunci cand iti cunosti metodele de plata! Daca optezi pentru plata online, ai grija sa dispui de suficiente fonduri pe card si sa te incadrezi in limita de plata, daca aceasta exista. Pentru a preintampina eventualele probleme nedorite, este bine sa acorzi o atentie sporita completarii campurilor necesare din sectiunea Livrare in vederea plasarii comenzii.

Pentru cumparatorii in magazin:

Sa fii primul la coada in ziua cea mare este minunat, dar nu te va ajuta daca nu te poti decide ce vrei. S-ar putea sa pierzi reduceri pentru ca nu ti-ai putut da seama daca iti plac mai mult cozile de par din fibra sintetica din par drept sau cele din par ondulat – sa zicem!

Viziteaza magazinul pentru a verifica toate articolele si cere ajutorul specialistelor noastre pentru a decide ce ai dori sa cumperi.

  • Da-ne un telefon.

Daca nu poti ajunge in magazin in prealabil, asigura-te ca ne dai un telefon sau ne trimiti un e-mail, astfel incat sa iti putem raspunde la orice intrebare pe care o ai cu privire la produse.

  • Pregateste-te din timp sa stai la coada. 

Pentru a fi sigura ca vei gasi toate produsele pe care le doresti, cu discount-ul de pana la 50% plus alte cadouri: voucher in valoare de 20 lei pentru fiecare comanda, plus Peria Gold (90 Lei) pentru comenzi de minim 399 lei, asigura-te ca te numeri printre primii care sosesc in magazin.

  • Adu o prietena.

Asteptarea la coada timp de ore intregi poate deveni foarte plictisitoare. Timpul va trece mult mai repede daca aduci cu tine o prietena sau pe cineva din familie! Acestia pot, de asemenea, sa te ajute la cumparaturi pentru ca sa poti gasi rapid tot ce ai pe lista. Doar asa poti „cuceri” batalia ofertelor de Black Friday!

  • Informeaza-te despre politicile magazinului.

Reducerile mari de Black Friday te pot face sa vrei sa cumperi aproape tot ce vezi. Cu toate acestea, este important sa cunosti politicile magazinelor de la care cumperi. Citeste pentru a te asigura ca intelegi totul, de la transport, retururi si schimburi la orice altceva care iti poate afecta achizitia. Asigura-te ca ai stabilit un buget si ai suficienti bani pe card sau in portofel inainte de a intra in magazin!

Sper ca aceste sfaturi sa te ajute sa ai parte de cel mai bun Black Friday! Este bine sa stii ca – fie ca vii in magazin, fie ca vei cumpara online – specialistii nostri iti vor oferi recomandari cu privire la ingrijirea si intretinerea produselor cumparate. In magazin, vei beneficia in plus si de expertiza mainilor lor indemanatice la montarea extensiilor si accesoriilor. 

Pe langa perucile din par natural sau perucile din par sintetic, clasice sau monofilament, extensiile se numara printre cele mai bine vandute produse Belher. Indiferent de modul de prindere (extensii si trese clip-on, tresele flip-in, extensii profesionale tape-on, cusute, extensii cu micro si nano-ring), toate extensiile din par natural sunt realizate din par 100% natural Remy indian (care nu a suferit procesul chimic de indepartare a cuticulei), de cea mai buna calitate, cu varfuri drepte si aceeasi grosime pe toata lungimea. Toate produsele din par natural vin insotite de un certificat de autenticitate si calitate. 

La fel de populare printre produsele Belher sunt si extensiile din fibra sintetica, dar si cozile de par atasabile, bretoanele sau cocurile – toate fiind produse de o calitate superioara, usor de prins, purtat si usor de intretinut. Nu uita ca printre reducerile de Black Friday se vor numara si aparatele de coafat profesionale (placi de creponat, ondulatoare, placi de par, uscatoare si periile electrice pentru intins parul), precum și toata gama de ingrijire si accesorii de par (agrafe, bentite, coronite).

Nu uita sa ne urmaresti pe Instagram, Facebook si YouTube, precum si sa te inscrii pe lista noastra de corespondenta pentru a primi toate noutatile despre cea mai mare ocazie a anului, dar si pentru a beneficia de reduceri de pana la 50% plus beneficiile suplimentare: voucher pentru orice comanda, la care se adauga Peria Gold pentru comenzi de minim 399 Lei.

Similar Posts